Wat wij reeds betekenden voor klanten

Advies, onboarding & administratieve ondersteuning Vastgoedexpertise Aerts

vastgoedexpertise Luk Aerts

"Als vastgoedexpert ben je ganse dagen op de baan. Daar bovenop is het een sector waar erg veel administratie aan te pas komt. Het is dus erg belangrijk dat dat vlotjes verloopt.

Het facturatiesysteem waarmee we werkten, voldeed niet meer aan onze behoeften. Alison heeft ons aangeraden om over te schakelen naar Teamleader. Hierdoor verloopt de administratie veel efficiënter. Zeker ook qua opvolging van betaling van facturen.

Omdat er aan de dossiers al erg veel administratie noodzakelijk is voor mezelf, heb ik de facturatie en opvolging van de dossiers uitbesteed aan Alive. Dat schept ontzettend veel rust."

Luk Aerts
Vastgoedexpertise Aerts

Wat was Luk zijn behoefte?

Vastgoedexpertise Aerts is een klein bedrijfje dat op korte tijd een sterke groei heeft gekend. Als vastgoedexpert ben je enerzijds een ganse dag op de baan. Anderzijds komt er erg veel administratie kijken bij elk dossier. Hiervoor zocht Luk een oplossing.

Er werd met een pakket gewerkt dat niet meer geüpdated werd, dus het overstappen naar een nieuw pakket drong zich op.

Onze oplossing

In het begin van onze samenwerking (voor administratieve ondersteuning) werd er met het bestaande pakket gewerkt. Al snel merkten we dat dit pakket totaal niet aan de noden van Luk voldeed.

We hebben dan ook snel beslist om over te stappen naar Teamleader. We hebben de ganse historiek van offertes en facturen overgezet, klanten geïmporteerd, templates gemaakt en specifieke standaardmails opgesteld en geïmplementeerd.

Op die manier konden facturen sneller worden opgemaakt en betalingen korter worden opgevolgd.

Kan je ook wel wat hulp gebruiken?

Neem dan snel contact op. 

We bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Scroll naar top