Wat wij reeds betekenden voor klanten

Onboarding & opleiding Bomat

bomat

"Toen we het bedrijf van onze ouders overnamen, zijn we meteen ook overgeschakeld naar een nieuw CRM pakket. We hebben heel bewust voor Teamleader gekozen.

Omwille van onze heel specifieke situatie, hebben we Alison ingeschakeld om ons te helpen met de implementatie en de flow.

Sinds we met Teamleader werken, verloopt onze administratie veel vlotter en hebben we een veel beter overzicht van onze projecten."

Ann-Gaëlle & Amélie Bekaert

Wat was hun behoefte?

Bomat is een groothandel in op maat gemaakte tapijten. Zij werken met onderaannemers en laten de tapijten vervaardigen in hun eigen fabrieken. Het was belangrijk dat de flow van een project (van bestelling tot levering) goed kon worden opgevolgd.

Daarnaast was men op zoek naar een efficiënte manier van factureren. Er wordt in verschillende fases gefactureerd. Bepaalde processen worden pas geactiveerd, wanneer een factuur is betaald.

Dit vroeg om een goed doordacht plan van aanpak te implementeren in Teamleader.

Onze oplossing

We zijn heel doordacht te werk gegaan door de flow eerst volledig te schetsen, af te toetsen op efficiëntie om daarna te gaan implementeren.

We maakten alle templates, standaard mails en content. Verder hebben we alle materialen met hun specifieke kenmerken in de artikelbibliotheek ingevoerd en de volledige historiek van de offertes en facturen overgenomen uit het oude systeem.

Wanneer alles ingesteld was, hebben we een korte opleiding gegeven over het gebruik van Teamleader.

Kan je ook wel wat hulp gebruiken?

Neem dan snel contact op. 

We bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Scroll naar top