Wat wij reeds betekenden voor klanten

Advies, onboarding en administratieve ondersteuning Vesdria

VESDRIA

"Als vakman is alles wat met administratie te maken heeft een echte ballast. Ik besteedde erg veel tijd aan mijn administratie, tijd die ik niet kan inzetten voor klanten.

Men raadde mij Teamleader aan om de administratie te vereenvoudigen. Omdat ikzelf weinig bedreven ben in alles wat met computers te maken heeft, heeft Teamleader mij in contact gebracht met Alive.

Zij hebben mij geholpen met mijn historiek over te zetten, het account volledig in te richten, enzovoort.

Hoewel alles nu veel efficiënter verloopt en het dus veel minder tijd vraagt, ben ik toch heel blij dat Alive mij op lange termijn blijft ondersteunen met mijn administratie.

Alison kijkt ook veel verder dan Teamleader alleen. Zo ben ik overgeschakeld van boekhouder en heeft ze mijn kostenplaatje volledig onder de loep genomen. Het abonnementsgeld dat ik aan Teamleader betaal, verdien ik dubbel en dik terug door de efficiëntie waarmee alles nu verloopt."

Patrick Smekens
Vesdria

Wat was Patrick zijn behoefte?

Patrick is een échte krak in zijn vak! Alles wat met chauffage en loodgieterij te maken heeft, kent hij als de besten.

Zijn administratie stond ook heel netjes op punt, maar was heel erg arbeidsintensief. Hij kostte hem erg veel tijd, die hij niet kan inzetten voor klanten.

Patrick was dus op zoek naar een meer efficiënte manier om zijn facturatie te organiseren.

Onze oplossing

We hebben eerst het account volledig ingericht, klanten overgezet, historiek van facturen overgenomen. Verder hebben we een flow opgesteld voor de projecten.

Patrick noteert zijn prestaties nog steeds manueel en bezorgt deze aan het einde van elke week aan ons. Wij zorgen voor de juiste facturatie en opvolging van zijn betalingen.

Verder heb ik Patrick aangeraden om van boekhouder te veranderen. Nu werkt hij samen met een klein kantoortje dat gebruik maakt van Winbooks on Web (wat volledig geïntegreerd kan worden in Teamleader).

Resultaat:
Patrick heeft veel meer tijd voor zijn klanten, zijn facturen worden tijdig betaald en stipt opgevolgd. En de kosten voor zijn boekhouding zijn drastisch gedaald. Een win-win op alle vlakken!

Kan je ook wel wat hulp gebruiken?

Neem dan snel contact op. 

We bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Scroll naar top