Wat wij reeds betekenden voor klanten

Advies, onboarding & opleiding Vera Icon

vera-icon

"Als gewezen dierenarts voor kleine huisdieren, heb ik jarenlang gewerkt als Veterinary Medical Affairs Manager voor farmaceutische bedrijven. Eind 2017 besloot ik mijn opgedane kennis ten dienste te stellen verschillende diergeneeskundige farmabedrijven en collega dierenartsen en richtte ik Vera Icon op.

Wij schrijven en verdelen sindsdien wetenschappelijke magazines voor dierenartsen en werken als consultants in de farmaceutische industrie. Deze worden aangeboden op abonnementsbasis.

Daarnaast organiseren wij elk jaar de Vera Icon Day: een groot evenement met internationale sprekers.

Zowel de abonnementen, consultancy als voor het jaarlijks congres is een goede en efficiënte administratie nodig.

Ik heb Alison om advies gevraagd hiervoor en zij raadde ons Teamleader aan. Amber heeft ons geholpen met de inrichting van ons account. Alison heeft ons een korte opleiding gegeven over het gebruik van Teamleader. Sindsdien doen we de administratie zelf.

Voor de organisatie van de Vera Icon Day doen we beroep op AmbitionZ, het bedrijfje van Amber."

José & Michiel Mottet
Vera Icon

Wat was hun behoefte?

José en Michiel waren op zoek naar een efficiënte manier voor de administratie van hun magazines. Klanten kunnen zowel een jaarabonnement nemen, als eenmalig een exemplaar bestellen. Er zijn verschillende soorten tijdschriften die worden uitgegeven, in verschillende talen.

Daarnaast is een goede administratie voor het jaarlijks congres ook belangrijk. Het is een groot congres, met internationale deelnemers. De meertaligheid is dus ook een belangrijk gegeven + makkelijke opvolging van de betaling van de facturen.

Onze oplossing

José & Michiel namen al van bij het prille begin van hun activiteiten contact op. Op die manier kon de flow volledig worden afgestemd op de mogelijkheden binnen Teamleader.

Amber heeft de volledige implementatie gedaan van hun dossier. Alison heeft hen een korte opleiding gegeven. Michiel neemt als accountmanager de administratie van de abonnementen voor zijn rekening.

Kan je ook wel wat hulp gebruiken?

Neem dan snel contact op. 

We bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Scroll naar top